Ontwerp nieuwbouw

Hebt u prachtige ideeën voor een nieuw ontwerp, maar u heeft niet de kennis en mogelijkheden om uw ideeën op papier te zetten, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij kunnen in goed overleg met u, uw ideeën binnen de wet- en regelgeving, tot werkelijkheid laten komen.

Voorbeelden hiervan zijn o.a. het in 1994 nieuw gebouwde koppelverband “MUSCARI” en “MUSCARI II”. Een type schip waarvan er later nog vele van zijn “gekopieerd”. Enkele nieuwe midden-, voorschepen, zoals bijvoorbeeld de dubbelwandige tanker “ODINA”.

Ook een ontwerp van een nieuw model passagierschip voor de Amsterdamse grachten is ons niet vreemd. Een passagierschip voor de dagvaart, gebonden aan een maximale scheepslengte, een maximale scheepsbreedte en voor het gemak ook maar even rekening houden met een maximale hoogte en toch zo veel mogelijk passagiers mee kunnen nemen.

Zelfs het ontwerpen van bijzondere afwijkende containerschepen, zoals de “CAMARO’S” liggen binnen onze mogelijkheden.

Thans is het ontwerp van de "CITY SUPPLIER",  een bevoorradingsschip voor de Amsterdamse grachten, gereed. Dit schip wordt elektrisch aangedreven waardoor het een milieuvriendelijk vaartuig is.

Tekenden we vroeger op de “plank”, tegenwoordig gaat alles via de computer en met behulp van de nodige teken- en ontwerpprogramma’s. Een grote verandering met vroeger, maar niet minder uitdagend. Om scheepsvormen mooi strokend te krijgen maken wij gebruik van het programma Fairway.
Onder de aandacht:
Contact
Heeft u vragen of opmerkingen?
Onze mensen staan voor u klaar. Contact >>
Gerechtelijke Deskundige
Een aantal van onze experts zijn opgenomen als Gerechtelijke Deskundige in de rubriek Scheepsbouw en Scheepstechniek van het landelijk Register van Gerechtelijke Deskundigen. Meer informatie >>
Ingenieurswerkzaamheden
Wist u dat we, naast de reguliere expertise werkzaamheden, wij u ook kunnen bijstaan in de voorbereiding, uitvoering en afwerking van uw
(ver)bouwwerkzaamheden?
Meer informatie >>
Schroefasafdichtingen
Bij verlenging van het Certificaat van Onderzoek na 01 januari 2015 moeten alle asdoorvoeringen van roerkoningen en van (schroef-)assen zodanig zijn uitgevoerd dat geen waterverontreinigende smeermiddelen naar buiten kunnen treden. Meer informatie >>