Klantenservice

Service is een woord dat velen van u hoog op de ranglijst hebben staan. Zo ook bij ons. Vandaar dat wij u een aantal hulpmiddelen aanreiken, waardoor het één en ander makkelijker wordt.

Via het kenniscentrum proberen wij u te helpen met een aantal zaken. Bijvoorbeeld het berekenen van uw ankergewicht, toelaatbare schroefasspelingen etc.

Heeft u vragen, stel ze gerust.
Hetzelfde geldt voor klachten. Wij proberen ons werk zo goed en deskundig mogelijk te doen; echter “waar gewerkt wordt vallen spaanders”. Dat kan ook voor ons gelden. M.a.w. heeft u een klacht, meldt dit aan ons! Wij zullen proberen uw klacht op te lossen.

Verder hebben we handige links naar verschillende organisaties.

Feedback Klanttevredenheidsonderzoek.
Naar aanleiding van onze klanttevredenheidsonderzoek van het afgelopen jaar kunnen wij zeggen dat wij met een gemiddelde response van 30-35% per maand een hoge response hebben.

Door uw suggesties en/of kritische noot kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Wij waarderen uw mening en nemen dit zeer serieus. Wij zullen alle zeilen bijzetten om ons, waar nodig, nog beter te profileren.

Duidelijke en snelle telefonische response van ons kantoor, snelle afwikkelingen van rapportages, duidelijke communicatie van onze experts, grote betrokkenheid bij uw wensen en behoeften zijn “kreten” die wij als response van u mochten ontvangen.

Ons inziens hebben wij, bij u als klant, een positief beeld. Uw positieve mening en een prettige samenwerking zouden wij graag nog jaren willen houden.

Zorgt u bij de volgende klanttevredenheidsonderzoek ook weer voor een kritische noot?
Onder de aandacht:
Contact
Heeft u vragen of opmerkingen?
Onze mensen staan voor u klaar. Contact >>
Ingenieurswerkzaamheden
Wist u dat we, naast de reguliere expertise werkzaamheden, wij u ook kunnen bijstaan in de voorbereiding, uitvoering en afwerking van uw
(ver)bouwwerkzaamheden?
Meer informatie >>
Schroefasafdichtingen
Bij verlenging van het Certificaat van Onderzoek na 01 januari 2015 moeten alle asdoorvoeringen van roerkoningen en van (schroef-)assen zodanig zijn uitgevoerd dat geen waterverontreinigende smeermiddelen naar buiten kunnen treden. Meer informatie >>