Ingenieurswerkzaamheden

Expertise-, Taxatie- en Ingenieursbureau Van Pelt & Co B.V. verricht al ruim zeventig jaar schade-expertises en beschikt over veel kennis en ervaring. U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten schades aan casco’s, machines etc..

Taxaties voor financieringen etc. zijn sinds jaar en dag een discipline die bij ons hoog in het vaandel staan, wat ook bekend is bij de meest vooraanstaande binnenvaartbanken.

Het behandelen van arbitragezaken is ons niet vreemd. Voor elk soort arbitrage hebben wij daarom dan ook de juiste expert in huis. Zelfs de rechtbanken in het land weten onze experts te vinden, wanneer er dringende behoefte is aan een deskundig en bindend oordeel.
Onder de aandacht:
Contact
Heeft u vragen of opmerkingen?
Onze mensen staan voor u klaar. Contact >>
Ingenieurswerkzaamheden
Wist u dat we, naast de reguliere expertise werkzaamheden, wij u ook kunnen bijstaan in de voorbereiding, uitvoering en afwerking van uw
(ver)bouwwerkzaamheden?
Meer informatie >>
Schroefasafdichtingen
Bij verlenging van het Certificaat van Onderzoek na 01 januari 2015 moeten alle asdoorvoeringen van roerkoningen en van (schroef-)assen zodanig zijn uitgevoerd dat geen waterverontreinigende smeermiddelen naar buiten kunnen treden. Meer informatie >>